Ring oss: 08-654 74 90

Finansieringslösningar

Genom samarbeten kan Exponera erbjuda kunder och andra samarbetspartners finansiering av allt från enstaka köp till hela projekt. Att utveckla sin profil är en investering, med våra smarta finansieringslösningar behöver det inte påverka din likviditet. Kontakta oss för att få veta mer.

Projektledning och Rådgivning

Vissa projekt kräver mer än andra. Då finns Exponera till din hjälp. Oavsett om det gäller en komplett ny design för en affärslokal eller att planera ett stort event så har vi kompetensen som krävs för att du ska lyckas.

Design & IT

Din profil är inte bara en skylt, det är en helhet. Exponera har erfarna designers och webbutvecklare som mer än gärna hjälper ditt företag att sätta din profil på riktigt. Att din hemsida hänger ihop med din profil i övrigt är helt avgörande i dagens affärslandskap.
Tjänster i världsklass – För våra kunders och partners bästa!
Vi har utvecklat tjänster för att förenkla för samarbetspartners, kunder och inte minst för oss själva. Tjänster utvecklas för att det finns ett behov, annars är dom helt onödiga. Våra kunder och samarbetspartners har givit oss en ovärderlig erfarenhet genom att berätta vad som skulle förenkla just deras verksamhet.

Finansieringstjänsterna är rätt givna hur behovet uppstått, att hålla sitt varumärke ajour kostar pengar, men är också en investering, oftast en bra investering. Genom våra kunder med behov av finansiering får finansbolaget en differentierad och god riskspridning vilket uppskattas av ett finansbolag. Våra kunder får en konkurrenskraftig finansieringslösning så de slipper att påverka likviditeten. win-win!

Projektledning och rådgivning har också efterfrågats av kunderna. Det är inte så märkligt egentligen, profilering, skyltning och reklam är oftast inte våra kunders kompetensområde, vi har gjort mängder av projekt inom profilering, event och mässa och vet ganska väl vad som fungerar och inte. Vi rör oss sällan inne i boxen utan strävar alltid efter att utmana oss själva och våra kunder för att nå resultat som verkligen sticker ut. Det är ofta väl värt att konsultera oss på exempelvis en halvdags workshop.

Webbutveckling, design och IT-utveckling är en naturlig del av vårt arbetsområde. Vare sig man vill det eller inte så är den digitala synligheten viktig för alla företag. Kombinationen mellan fysisk exponering och digital har visat sig vara den mest framgångsrika. Anlitar du oss så ser vi till att din hemsida och sociala medier korrelerar med din fysiska profil. Vi gör allt från att sätta upp hemsidan från scratch till att bara göra uppdateringar. Vi sätter upp konton för sociala medier och tycker kunden att det är lite besvärligt att hålla det uppdaterat, vilket är viktigt för att få genomslag, så har vi en tjänst för det med. Låt oss diskutera vad ni behöver!

Några röster från kunder och partners

Vi letade runt en hel del när vi höll på att starta ett gym i Stockholm. Vi var ute efter en helhet och inte bara fasadskyltar, visionen var att bygga ett av de mest exklusiva gymmen i Stockholm. Exponera var med oss i ett rätt sent stadium men hann ändå med att få in en hel del idéer som visade sig bli fantastiskt bra. Exponera satte också ihop oss med andra leverantörer som vi inte skulle ha hittat utan Exponera och som knöt igen säcken runt vår vision.
Exponeras absoluta styrka är att de är okonventionella och kommer med förslag som vid en första anblick ser helt galna ut men i slutändan visar sig vara briljanta!
Thomas
VD
Jag driver ett Allservicebolag i västsverige. Eftersom Exponeras installatörer utgår från Stockholm är det mer lönsamt att ha ett samarbete för installationerna som inte är i närområdet. Ett perfekt samarbete där jag får tydligt definierade arbetsordrar så fort Exponera har ett installationsuppdrag på västkusten. Alldeles utmärkt sätt att fylla upp tid där man annars hade haft luckor.
Lasse Eriksson
Installatör
När jag öppnade mitt första spa i Stockholm var Exponera behjälpliga med initialt en fasadskylt som jag var väldigt nöjd med, allt från beställning till prissättning, leveranstid och installation var bra. Jag saknade dock en hemsida som levde upp till min nya profil men då visade det sig att Exponera kunde sätta upp även detta och slutligen även en webbshop som är snygg, användarvänlig och går riktigt bra.
Tack Exponera för att jag kunde få allt uppe på banan på kortare tid än jag beräknat, det hade aldrig gått annars.
Carina Arvidsson
Ägare av Carinas Harmoni & Spa
Vi driver ett företag inom service, egentligen inte alls i samma bransch som Exponera men vi är ute mycket på fältet och i butiksmiljö. Där ser vi vilka behov som finns inom fasadskyltning och som återförsäljare kan vi enkelt plocka de lågt hängande frukterna. Ett välkommet tillskott till kassan och en intäktsström vi kan ha utan att det stör vår ordinarie verksamhet, tvärtom så kompletterar det snarare verksamheten.
Jonas L
Återförsäljare