Exponera.nu har under morgonen tecknat avtal och öppnat ett konto hos en av Europas största leverantörer av reklamprodukter med tryck på. Även denna leverantör har sk fullservice vilket innebär att produkterna kommer färdiga att levereras till Exponeras kunder utan någon form av mellanhantering. Vidare hade leverantören den mest seriösa miljöpolicyn av de som visat sitt intresse att leverera produkter till Exponera.
Leverantören har mer än 12 000 artiklar i sitt sortiment, vi räknar med att ta in ett par tusen av dessa på hemsidan men för speciella kundönskemål kan vi självklart kontrollera deras sortiment och ta in nya produkter.

Mattias Ahlberg kommenterar avtalet; -”Det här var en riktig djungel av potentiella leverantörer med snarlik prisbild och leveransförhållanden. Miljö och hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat och den leverantör vi slutligen valde kunde uppvisa en genomtänkt policy som var sund och inte kändes konstlad, det fällde avgörandet faktiskt. Vi har redan börjat arbeta med orderflödet oss emellan och det flyter på fint, jag är övertygad om att det här kommer att bli ett lyckat samarbete.”

Till reklamprodukter hör exempelvis pennor med tryck, kontorsmaterial med tryck, nyckelband med tryck och mycket, mycket mer, det är bara fantasin som sätter gränserna för vad våra kunder kan sätta sitt varumärke på.