Pressmeddelande
Stockholm 2019-04-13

Idag lanserades den slutliga versionen av Exponera.nu och står färdig för kunder att kunna använda fullt ut. Hemsidan inkluderar en e-handel med fullt fungerande betaltjänster och CRM.

Andreas Sjöstedt, projektansvarig kommenterar lanseringen; -”En e-handel blir egentligen aldrig slutlig, sidan är levande och småsaker görs hela tiden men vi har uppfyllt alla de krav som vi har satt upp för projektet och det känns väldigt bra. Nu går vi in i ett förvaltningsläge av sajten och kan börja trycka på riktigt med trafik på den. Vi tar mer än gärna emot feed-back, bra som dålig från användarna, det är så man utvecklas. Den största fokusen har legat på funktion och lite mindre på användarvänlighet, logik etc. men det är precis det man gör under förvaltningsfasen, vi förbättrar sidan varje dag.

Nu måste vi snabbt rampa upp försäljningen och det är vad vi gör, de flesta i teamet övergår till säljfokus medan de rena webbutvecklarna fortsätter med förbättringar och buggfixar. Det är först när försäljningen och trafikflöden tar fart som vi kan på riktigt stresstesta system och servrar.”, avslutar Andreas.

 

Exponera.nu är ett varumärke inom skyltar och reklam som drivs under företaget Sprattlevann AB (559048-0405). Sprattlevann AB är en inkubator för start-ups, av egna affärsidéer eller i samarbete med andra partners. Sprattlevann AB verkar även som holdingbolag i företag där man har majoritets- eller minoritetsägande. Sprattlevann AB grundades i september 2018 av Mattias Ahlberg och Andreas Sjöstedt. För att kontakta Exponera e-posta på info@exponera.nu eller ring till växeln 08-42519170. (C)2019 Exponera.nu