Pressmeddelande
Stockholm 2019-02-01

Exponera.nu har genom Sprattlevann AB anställt Sebastian Blomstedt som ansvarig för Exponeras SEO-profil samt ansvarig för Business Intelligence (BI) och marknadsföringsstrategier.

Utöver det strategiska arbetet med sikte på att bli Sveriges mest kundvänliga websida med e-handel, kommer Sebastian att vara med i kärnan av utvecklingsarbetet, vid sidan av Andreas Sjöstedt.

Andreas Sjöstedt, huvudansvarig för webbutvecklingen kommenterar; -”Sebastian är knivskarp på att analysera webbtrafik, sortera ut och styra trafikflöden. Självklart är det skönt att ha fått in en sådan resurs i projektet. Initialt kommer det att handla om att hjälpa till att sätta IT-arkitekturen för att i ett senare skede arbeta med sin kärnkompetens att skapa organisk trafik.”

Vi önskar Sebastian all lycka och hoppas att han kommer att trivas på sitt nya jobb.

 

 

Exponera.nu är ett varumärke inom skyltar och reklam som drivs under företaget Sprattlevann AB (559048-0405). Sprattlevann AB är en inkubator för start-ups, av egna affärsidéer eller i samarbete med andra partners. Sprattlevann AB verkar även som holdingbolag i företag där man har majoritets- eller minoritetsägande. Sprattlevann AB grundades i september 2018 av Mattias Ahlberg och Andreas Sjöstedt. För att kontakta Exponera e-posta på info@exponera.nu eller ring till växeln 08-42519170. (C)2019 Exponera.nu