Pressmeddelande
Stockholm 2019-03-16

Den första versionen av Exponera.nu har nu lanserats, i god tid enligt den tidplan som beslutades i januari. Ett stort steg framåt för projektteamet som arbetat med snäva tidsplaner och begränsad tillgång till resurser.

Andreas Sjöstedt, projektansvarig kommenterar lanseringen; -”Jag kan inte annat än att konstatera att vi har lyckats hitta ett extremt kompetent och dedikerat team för projektet, ingen nämnd och ingen glömd, detta är verkligen en gemensam insats av alla involverade. Arkitekturen för hemsidan är nu satt och grundfunktionerna är på plats. Nu ramlar vi in i nästa steg av utvecklingen för hemsidan som ska lanseras skarpt senast den 15/4. Det kommer att läggas mycket resurser på själva e-handeln den närmaste tiden, att få hemsidan att fungera som ett riktigt affärssystem med check-out med olika betalningsalternativ (kort och faktura initialt), sen ska ju alla produkter läggas in och där jobbar Mattias Ahlberg hårt med att få leverantörer på plats. Nu följer en månad av dedikerat arbete för att möta även nästa utvecklingsmål.”

Från 31/3 kommer Exponera.nu att månadsrapportera trafikutvecklingen löpande.

 

Exponera.nu är ett varumärke inom skyltar och reklam som drivs under företaget Sprattlevann AB (559048-0405). Sprattlevann AB är en inkubator för start-ups, av egna affärsidéer eller i samarbete med andra partners. Sprattlevann AB verkar även som holdingbolag i företag där man har majoritets- eller minoritetsägande. Sprattlevann AB grundades i september 2018 av Mattias Ahlberg och Andreas Sjöstedt. För att kontakta Exponera e-posta på info@exponera.nu eller ring till växeln 08-42519170. (C)2019 Exponera.nu